Clínica Dental Ricart TrayterClinica dental granollers

Nuestra Clínica

Fundades al 1989 i 1990 per el Dr. Ricard Trayter Jimenez (Q.E.P.D.), la Clínica Dental Ricard Trayter de Granollers ide La Palma de Cervelló, són actualment propietat de la familia Trayter-Blanch. I estan gestionades per la Sra. Núria Blanch Tort, esposa del Dr. Ricard Trayter, que va col-laborar des dels inicis, tant en la gestió com en l'assistència odontològica com a infermera-ortodoncista.

La clíniques dentals Ricard Trayter ofereixen un servei integral de salut i estètica bucodental amb les més modernes instal·lacions i un ambient molt agradable.

La filosofia de les nostres clíniques és donar la màxima atenció tècnica i humana. Per això disposem de personal altament qualificat i dels recursos tecnològics més avançats.
Ens preocupem que la qualitat dels materials sigui la més alta, garantitzant així l'eficiència dels nostres tractaments i procediments.

Salut, seguretat i qualitat dental
Les nostres clíniques estan registrades al Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Barcelona i acreditades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A les clíniques dentals Ricard Trayter tenim cura del medi ambient, els nostres residus contemplats com a contaminants, són recollits per una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya, per al seu reciclatge.

Així mateix, complim els protocols de la Llei de Protecció de Dades i de la Llei de Prevenció
de Riscos Laborals.

Clínica Dental Ricart Trayter

Contacto

Clínica Dental Ricart Trayter

Camí Vell de Canovelles 80
08403 Granollers

T. 938465606

M. cdrtgranollers@cdrt.cat
W. www.cdrt.cat

dentaltix Gestion Integral Clínicas dentaltix dentared afanoc Colegio Odontologos Coruña Colegio Odontologos Valencia xoc sl bracket 360 neodent
Utilizamos cookies para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúa navegando, acepta su instalación y uso. Más información de política de cookies.