Clínica dental Dra. SaurinaClinica Dental Dra. saurina

Nuestra Clínica

Clínica Saurina és un centre d’odontologia on posem a la seva disposició especialistes en implants, periodòncia, estètica dental, pròtesi, ortodòncia, endodòncia, tractament d'ATM...
El nostre objectiu és la utilització de les últimes tècniques odontològiques mínimament invasives amb un resultat estètic de màxima qualitat a fi de proporcionar la millora qualitativa de la salut integral del pacient.
Pioners en la unió de l’odontologia i la medicina estètica integral, dues especialitats mèdiques que es complementen i es potencien per treure el millor de cada pacient.
L’enfocament mínimament invasiu contribueix a augmentar el benestar i la qualitat de vida:
- Menys dolor
- Reducció del risc d’infecció
- Reducció del temps de recuperació
- Menys cost econòmic

Oferim el millor seguiment mèdic amb un tracte familiar, amable i personalitzat en cada cas.
A Clínica Saurina assumim el compromís de buscar la perfecció en totes les especialitats odontològiques.

Clínica dental Dra. Saurina

Contacto

Clínica dental Dra. Saurina

Cor de maria 4
17002 Girona

T. 972212452
T. 972212452

M. clinica@drasaurina.com
W. www.clinicasaurina.com

Nuestro Equipo

Clínica dental Dra. Saurina
Llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona (1981). Cursos de doctorat a la Universitat de Barcelona (1982). Metge titular (1982). Metge d’empresa per la Universitat de Barcelona (1984). Metge estomatòleg per la Universitat de Barcelona (1986). Dictant de cursos Ponent en congresos nacionals e internacionals Especialista en medicina estètica Diplomatura en medicina del envelliment. Diplomatura de medicina i cirurgia cosmètica. Màster en Medicina cosmetica i del envelliment per la UAB amb la calificació de EXCEL.LENT CUM LAUDE. Titulada en tècniques làser per la Clínica Planas (2007). Titulada en dieta proteïnada. (PRONOKAL) Membre de la SEMCC (Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia Cosmètica). Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Nº col·legiada 1984 Membre del COEC (Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya). Nº col·legiada 2187 Especialista en estètica dental Postgrau en estètica dental “Excel.lència en carilles de composite” Ortodontista Màster de Ortodoncia “Invisalign Excellence” (1995) Tècnica arc recte de Roth (1998) Tècnica invisalign. (2008) Tècnica Damon. Màster en tècnica Damon. Membre de la SEDO ( Societat Espanyola d’ Ortodòncia).
Clínica dental Dra. Saurina
Llicenciat en medicina i cirurgia. Llicenciat en odontologia. Membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Bucal. Membre de la Societat Espanyola de Periodòncia. Membre de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Col·laborador en cursos de formació continuada d’infants. Pràctica privada en cirurgia oral i implantologia.
Clínica dental Dra. Saurina
Llicenciada en odontologia. Postgrau en odontopediatría ( Societat Catalana d’Odontoestomatologia). Master en endodòncia Professora asociada en l’assignatura de patología i terapèutica dental a la universitat de Barcelona. Professora del postgrau d’endodòncia dirigit pel Dr. Lopez Roura e impartit en la Societat Catalana d’odontoestomatologia ( acadèmia de Ciències Mèdiques)
Clínica dental Dra. Saurina

Nuestras Instalaciones

  • Clínica dental Dra. Saurina
  • Clínica dental Dra. Saurina
  • Clínica dental Dra. Saurina
  • Clínica dental Dra. Saurina
  • Clínica dental Dra. Saurina
Calidad DentPrive
dentaltix Gestion Integral Clínicas dentaltix dentared afanoc Colegio Odontologos Coruña Colegio Odontologos Valencia xoc sl bracket 360 neodent
Utilizamos cookies para ofrecer nuestros servicios, recoger información estadística e incluir publicidad. Si continúa navegando, acepta su instalación y uso. Más información de política de cookies.